Copyright

Azzal, hogy belépsz a www.viharock.hu portálrendszer valamelyik oldalára (beleértve a http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=Torock cím alatti fórumot és valamennyi aloldalt), elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója vagy a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

- A viharock.hu weboldalain található tartalom a viharock.hu domain név használó(továbbiakban domain-használó) szellemi tulajdona.
- Fenti domain-használó fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével és megjelenítésével kapcsolatos jogot. A oldalak tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.
- A domain-használó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, fotó, adatbázisok, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezedre mentheted vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
- A viharock.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a domain-használó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
- A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A domain-használó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
- A lapból értesüléseket átvenni csak lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
- A viharock.hu magazin pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért illetve az oldalon megjelenő hirdetések, és a felhasználók hozzászólásainak tartalmáért felelősséget nem vállal.