20 év Thrash és változó kor!:) - Remorse hírek

2007. január 23. kedd, 06:00    

2007 év eleji jelentés a Remorse frontról… Folytatódik a Harc! a szó szoros értelmében…, közös megbeszélés után Vince (ének), nem folytatja tovább a zenekarban való ténykedését további információ elolvasható a honlapunkon.
Reklám:
Minden jót kívánunk neki és a jövõben is Trhashvérként tekintünk rá. Krisz (bass) továbbra is Norvégiában, mi viszont addig is ezerrel írjuk az új dalokat,  van kb 15-20 új riffgyûjteményünk ebbõl szeretnénk összerakni mihamarabb a következõ dührohamunkat….Ebben a munkában és a koncerteken is segítenek minket: Söme bassman a Gutted zenekarból, ének fronton Csûrös Parola a Decadence zenekarból. Ezer köszi nekik.Lassan átalakulunk egy Thrash hadsereggé és a csata elõtt dõl el kik kerülnek bevetésre..:).

Március 23.án  a Testament elõtt játszhatunk nagy köszi érte Zérónak.:)! Ez évben 20 éves lesz a Remorse, így hamarosan kiadásra kerül az In-versió és az Álmatlanág anyagunk egy közös CD-n, és készülünk a régi tagokkal is egy-két különleges koncertre, saját dalokkal feldolgozásokkal a múltból. Ennek elõfutárai voltak az évzáró koncertek ahol Zsóti-ének,gitár, Kámus –gitár (aki dobosunk ugye:), Krisz-bass, Treti-dob( a Sötétség lemezünk dobosa) felállásban pengetgettük ezeket a dalokat szerencsére jelentõs sikerrel fõleg az öreg Thrasherek körében..:)Szólj hozzá a cikkhez