Egészséges Fejbõr - 2006.12.22.- Kentucky

Murphy - 2007. február 02. péntek, 05:00    
Fehér Karácsony hó nélkül
 
 
Elõre jókat mosolyogtunk a nyolcórás kezdésen, mígnem szólták a kedves cimborák, hogy nem kell aggódni, mert vidéken áltag 2-3 óra csúszásnál nem adják alább. Jó, hogy most is ez a történet, ellenben ez egy cseppet sem zavart; addig jól teletömtük a bendõnket, haha! Ja, és hogy korrekt legyek, december huszonkettõt írtunk. Igaz, az idén sem volt esztétikailag megfelelõnek mondható Fehér Karácsony, de a Fejbõr ennek ellenére elhozta.
Reklám:
Míg a hajó belseje lassan kezdett megtelni a terepgatyás, Bomber-dzsekis ifjoncoktól a húszas-harmincas éveikben járókig, a másik részen hangulatos, hazafias zenéket pörgetett az alkalmi DJ, amire aztán lett is önfeledt sejehajj! Volt Archívum, Fejbõr, Nemzeti Front, Vádló Bitófák meg természetesen Kárpátia, amire egészen tisztán emlékszem.

Várakozás félidejében ide-oda lébicelésünknek eredményeképpen összefutottunk Zoránnal, az énekessel. Megtudtuk, hogy ezúttal nem lesz megtartva az a bizonyos híres Tejes Mutatvány, melyet oly gyakran és elõszeretettel visz véghez fellépései alkalmával. De még ezek után is vagy egy jó óra semmittevés következett.

Fél tizenkettõ környékén csaptak bele, de krónikus sörfogyasztásomat figyelembe véve ebben nem vagyok annyira biztos. Mint ahogy a lejátszott számokban sem. Össznépi slágereik majdnem mind megszólaltak, de volt még egy rakat, amit nem igazán vágtam. A fergeteges már-már égig érõ hangulatot külön nem fogom ecsetelni, mindenki megnézheti magának a képeken. Summa summarum, hó nélkül is lehetett egy oltárit bulizni a Fehér Karácsony jegyében…

 
Murphy


    Megosztás:
Címkék: Kentucky
Szólj hozzá a cikkhez