Prosectura - 2004.01.09. - Torock

Murphy - 2004. január 09. péntek, 00:00    
Újra boncolt a Prosectura

2004 Január 9-én a ToRock rockkocsmában lépett fel a Prosectura. A salgótarjáni punkok a Szegény ember kézzel nõz címû, októberben megjelent albumuk turnéján látogattak el a megyeszékhelyre.
Reklám:
Nem is lett volna koncert a koncert, ha nem csúszott volna a technikai okok miatt.
 
Egy teljesen ismeretlen elõzenekar kezdett fél tízkor és egy jó fél órán át voltak fenn a színpadon, habár közönségük nem nagyon akadt. Újabb szünet következett, majd jött a várva várt banda.

A hullaházi fiúk az új album címadó nótájával kezdtek, amit még nem skandáltak annyian, mint az utána következo régi, jól ismert slágereket: a nyaralás bonyolult problémáját ecsetelõ Hurrá nyaralunk, a modern birkaszellemet tárgyaló Mindenki egyért, az aktuális divat-punk témájú Weekend punk és a bulizós Ejnye Ottó. A koncert közepén két blokk is helyet kapott. Elég szép számban voltak nõnemû egyedek, ezért egy ún. csajozós egyveleget játszottak, majd pedig, mivel nemrég múltak el az ünnepek, egy télapós és karácsonyi és húsvéti ünnepi dalcsokrot nyújtottak át a közönségnek.

A jó egy órás mûsort az akusztikus, publikumot énekeltetõ Tábor az erdõ mélyén-nel zárták, egyfajta meghitt levezetõként. A koncert után pengetõ- , és dobverõ-kérõk hada özönlötte el a színpadon. A fiúk még beszélgettek egy kicsit a rajongókkal, aztán irány a turnébusz.

Murphy


Szólj hozzá a cikkhez