Megazetor, Tesstimony, Sin Of Kain - 2004. 06.19. - Torock

Melinda - 2004. június 19. szombat, 00:00    
Délután pár haverral izgatottan indultunk el a koncertre, hiszen két olyan bandát is láthattunk élõben, akiket nagyon szeretünk. A Tesstimony-t, és a Christian Epidemic-et. Úgy gondoltuk, bemegyünk korábban, ücsörgünk még egy kicsit az udvaron, beszélgetünk a többiekkel.
Reklám:
Eljött a 6 óra, koncert még sehol, pedig fél 5-re volt kiírva. Ráadásul a Christian Epidemic se jött el. Kicsit le is lombozódtunk.Végre eljött a fél 8. Bementünk a koncerthelyiségbe, akkor pont a Megazetor együttes próbált, és hát ugyancsak jó zenéjük van. Nameg amit a két énekes lemûvelt a mikrofonok beállítása közben, az kész volt!!(túróscsusza, mákosrétes). Aki ott volt, az úgyis tudja… Elkezdõdött a Megazetor koncert. Nem volt olyan hosszú, de azt korrektül megcsinálták. Azért a közönséget is megmozgatták, fõleg azokat, akik az elsõ sorban álltak. Koncert után volt egy kis kultúraosztás, vagyis demo CD-t lehetett venni. Az utolsót pont én vettem meg, és nem bántam meg.
A Megazetor után a Tesstimony volt színpadon. Komolyan mondom, hogy olyan jó produkciót, mint az övék, még nem láttam. Az énekes a színpadra termett!! A hangulat már nagyon jó volt, a zene sok embert megmozgatott, többen is elég intenzíven headbengeltek az elsõ sorokban.

Ekkorra az idõ mintha keresztbe akart volna tenni azoknak, akik hazafele tartottak. Szakadt az esõ! De hála isten ezt bent nem lehetett észrevenni.

A Sin Of Kain-t sajnos már nem láttam (állítólag nagyon jók voltak), és azt is sajnálom, hogy az Epidemic se jött el, ennek elennére ez volt mostanában a legjobb buli, amiben voltam.

Melinda


Szólj hozzá a cikkhez