Sick Of It All – Halál a hatalmakra

Murphy - 2007. február 08. csütörtök, 05:00    
Húsz év a hardcore jegyében

A Koller fivérek több, mint két évtizede folyamatosan produkálják a vadabbnál- vadabb lemezeiket. Ebbõl is látszik, energiájuk szinte kifogyhatatlan. A NYHC szcéna õs-öregjének számító négyes 2006-os korongjánál is minden a legteljesebb rendben.
Reklám:
Take The Night Off-fal kezdik legújabb elapadhatatlanul duzzadó energiabombájukat. Végig pergõs, mozgalmas, a számítógép mellett is pörögve ugrálni, de legalábbis mozogni való muzsika. Folytatásban a kétperces Machete pörög, aztán átvezet a Preamble, hogy jöjjön a nagybetûs zsenialitás, az Uprising Nation. Benne van minden, amitõl még mindig hitelesek ezek az arcok. Pedig õk aztán korántsem mai gyerekek! A belsõ tûz viszont, ahogy látjuk, ég, ég - és el ne aludjék, továbbra is csak töretlenül folytatódjon a mostani lendület! Always War címe magáért beszél; tipikus hardcore téma – hiszen õk csak tudják, hogy az élet egy nagy halálig tartó harc. Ismét egy punkosabb gyöngyszem következeik Die Alone címmel. Hihetetlenül motoszkálós dallamával, nem csoda, hogy egybõl rákattan az ember fia! Viszonylag rövidnek tûnik a Leader a maga 1.14-es idejével, pedig rendesen ki van vesézve.    Személyes favorit még a Make A Mark, de szinte akármelyik számot megemlíthetném; hozzák a formát… legyen az a Sodom, a Fred Army vagy éppen a Maria White Trash.

Öreg banda nem, vén banda elvet követve a SOIA megmutatta, hogy nem muszáj nekik trendi, ultraklisékkel telinek, és elsõsorban újgenerációs fiatalnak lenni, hogy õszinte, feszes tempójú, zsigerig hatoló, energiában dúskáló muzsikát játsszanak!  Igaz, ami igaz, a Death to Tyrants sem lesz tõlük a legkedvencebb albumom – ez a hely már foglalva van a kilencvenhetes Built to Last-nek -, de mindenképpen ott a helye a 2006-os év kötelezõ anyagai között.

  
SICK OF IT ALL Diszkográfia:
Sick Of It All (EP) – 1987
Blood, Sweat and No Tears – 1989
We Stand Alone (EP) – 1991
Just Look Around – 1992
Scratch The Surface – 1994
Live In a World Full Of Hate – 1995
Spreading The Hardcore Reality – 1995
Built to Last – 1997
Potential For a Fall (EP) – 1999
Call to Arms – 1999
Yours Truly – 2000
Live in a Dive – 2002
Life ont he Ropes – 2003
Relentless Single - 2003
Outtakes for the Outcast – 2004
Rare Cuts - 2004
Death to Tyrants - 2006

  
Murphy


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez