Hungarica - Demokratúra

2008. március 18. kedd, 05:00    
Hungarica - Demokratúra
Dualdisc
formátumban jelent meg a Hungarica, azaz Mentes Norbert és Hoffer Péter (Moby Dick), valamint Sziva Balázs (Romantikus Er?szak) nemzeti rock/hardcore/metal csapatának második albuma, a molotov-koktéllal keresztelt Demokratúra, ezúttal is Pusztai Zoltán dalszövegeivel.
Reklám:
A korong CD oldalán 11 új dal szerepel valamint rejtett bónuszként egy Moby Dick feldolgozás (Demokrácia álarca)
A DVD oldalon egy új klip a Jöjj el szabadság! cím? dalról, az Ide születtem, ami az év magyar klipje 2007 címet nyerte el a HammerWorld rockzenei szaklap közönségszavazásán, valamint 3 koncert klip (Nem keresek új hazát, Magyar vagyok, Grand Orient) kapott helyet, amelyek a tavalyi Magyar Szigeten, és a Nem keresek új hazát lemezbemutatóján kerültek rögzítésre, továbbá egy összeállítás a Téglás Zolival (Ignite) való közös stúdiómunkáról, 2006 nyarán, az Átverés cím? nóta rögzítésekor, teszi teljessé a képi anyagot.
Ízelít?lül már letölthet? egy szám (http://www.hungaricamusic.hu/letoltes/hungarica-2008-jojjelszabadsag.mp3), melyet József Attila sorai ihlettek, akárcsak 1956-ben a pesti srácok ajkán is, akik szintén jelszóként használták: "Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet."
A www.hungaricamusic.hu -n további nótákba is bele lehet hallgatni.


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez