Battery Low; Septic; Crushera; Rollin Wallowin; Dog

rwretek - 2005. február 11. péntek, 00:00    
Na nemtudom hol kezdjem, talán a legelején, wehehehehe /ezt a szar poént a Jakitól csórtam/ Na szóval, Elõre féltem/tünk/ a bulitól,merthát ugye nem számítottunk sok nézõseregre, ennek ellenére../pedig még a Jaki is ott volt/…..hmm..na ezt majd késõobb!
Reklám:
Körülbelül olyan fél hat lehetett mikor odaértünk a Torockba a cuccossal,ekkor még pár emberke lézengett a helyen. Elkezdtünk felpakolni behangolgatni, eközben jött két lányka, és megkért hogy hörögjek bele a mikrofonba, mert az nagyon metál. Hát ugye nemtudtam ellentmondani eme kérésnek, belehörintettem. A lányok elégedetségére. Ezen felbuzdulva Gábor /rw dobos/ is hörintett. Ez is tetszett a lányoknak. Miután kiosztottuk az autogrammokat a lányoknak, folytattuk a pakolást! Elvileg szerettük volna ha a buli pontban 19:23 kor kezdõdik,de ezt sajna nem sikerült teljesíteni, mert egykét mikrofon hiányában meg kellet várnunk a Crushera zenekart. Õk meg kicsit késõbb jöttek. Na mindegy. Megérkeztek a srácok, közben bekészült a Baterry Low zenekar! Mármint behangoltak stb, stb..és rokkra készen álltak. Felszereltük a hiányzó cuccost és máris indulhatott a rokk! Furcsamód, mire nem számítottunk, elkezdtek befelé jönni az emberkék, érdeklõdök, éshát nemis kevesen! Bár az elején még a haverok, barátok tartották a frontot, azért akadtak ismeretlenek is!
Flóriék/BatteryLow/ egész jól nyomták! Én nemtudom behatárolni,nemértek hozzá, de az én megítélésem szerint ilyen, skate-ska-cali punk zenét nyomtak, és nem rosszul! Saját számok okésak, rendre odarakják azt amit oda kell. Játszottak a srácok Operation Ivy számokat, amiket én naon kedvelek! Sajna volt ugye egy kis csúszás és hát nemtudták a srácok elnyomni az aznapi adagot./ez minden zenekarra sajna érvényes voltL/ Utánuk a Székesfehérvári ribancok a rokkszár Septic következett! Alapos hardcore zenéjükkel megtolták az addígra már megsokasodott nézõsereg arcát! Ricsi, a frontember szétMosholt rendesen. Ezen a bulin mutatták be az új basszerosukat, aki megálta a helyét rendesen, és Dénes is, aki basszeros volt és gitáros lett. Sajna õk sem nyomtak teljes progitL annak ellenére tolta a közönségis és a zenekar is. Hehehe..az utolsó számot, Only Entertaining-et hehe…közösen lenyomtuk Ricsivel…..
A mulatság következõ résztvevõi a Tatabányai noise terror zenekar volt a Crushera. Õk is egy új felállásban mutatkoztak be, ugyanis /lehet sokat mondok/ 3 hete kilépett tõlük egy gitáros és a dobos. És hát az új dobos/aki mellesleg a Crushera egykori régi dobosa volt/ ezalatt a rövid felkészülési idõ alatt, hmm…szal elég jól bevágta a témákat! Sõt szerintem jobban is tolta a noise-t! Bánshy pedig szintén megállta egyedül a helyét a gitár szekcióba/ah milyen szép szó! Ezt is a jakitól csórtam/ Tolták õkis az emberkék arcába a metált rendessen! Balázs a basszeros az 3 másodpercig nem maradt a földön két, sõt egy lábbal sem! Szal mondhatni majdnem kevés volt neki a szinpad. Kurva jó volt! És át itt is ünnepelte meg a szülinapját /20.at/ Kapott is tõlünk szép nagy tortát,amit a buli végén úgy egymás arcába nyomkodtunk.Minden tiszta torta volt.wehehehe…/ezt is a jakitól tanultam..minden baromságot tõle…..áh mindegy…./
Aztán léptünk szinpadra mi, a Rollin Wallowin. Hmm..hát most igy magunkról mit írjak…Tartottunk egy lemezbemutató koncertet, szerintem faszán sikerült! Köszike mindenkinek aki ott volt és a zúzást a megmozdulást! Játszottunk egy Hatebreed számot több kevesebb sikerrel /a jaki tehet róla!/ szal kurvára örültem hogy ennyi ember eljött erre a bulira! Köszi mindenkinek! Frankó hangulat volt! Külön puszi Árpinak az egyik gitárosunknak, aki lement a megõrült emberek közé és ott osztotta vagdalózott a gitárral!:) wehehehe..Megkapta tõlünk is mindenki a magáét!
És jött az utolsó zenekar a Budapesti Dog Days. Hát igen. Ez ahogy lenni szokott, jópáran elmentek haza az utolsó busszal. Azért maradtunk egypáran és megnéztük/ték/ a srácokat. Leginkább már igy megint ez a haveri, baráti társaság és egykét ember filing voltL. A srácok ilyen éneklõs nemistudom, numetálos zuzda zenét nyomtak. Én az énekes hangjától majd bepisiltam! Nagyon tetszett a hangja! Zeneileg nemtudom, a régi számok, amiket jácottak azok inkább ilyen keményebb témák voltak, az új noták pedig ilyen ,/szerintem/ Faith No More-os volt…Annak ellenére hogy csak páran maradtunk /érzõdött a srácokon picit/ letolták becsülettel, ittsem volt azért mozgáshiány a frontról!

Alapjában véve egy kurvajó buli lett összehozva a Torockba! Köszi mindenkinek,hogy ilyen sokan voltunk! Nemszámítottunk rá! Köszi! /jaki neked nem /
rwretek /rollin wallowin/
metalcore.uw.huSzólj hozzá a cikkhez