Barackca, Hatóságilag Tilos, The Snobs 2003.10.22. - Torock

Viki - 2003. október 22. szerda, 00:00    
10 éves a BARACKCA

Október 22-én szerda este nagy buli volt. Nem tudom ki hányt, és ki nem, Én nem. 8-kor kezdõdött a koncert, elõtte mindenki kellõképpen alapozott, ki itt, ki ott.
Reklám:
Snobs-szal kezdõdött, - Lecsó szerint ez volt a legjobb - . HT-n kezdtek többen lenni, de nem játszották a kedvencemet, igaz õsszel korai még a Télrõl énekelni. De volt a HT, a Menj innen Te veréb, Magánterület, és még csomó jó szám.

Aztán jött Barackca, - aminek elejét Viki lekéste - ami kibaszottúl jó volt. Asszem a BKV-val kezdtek, amit késõbb többször is elõadtak. - Vikinek majdnem eltörték az orrát - de azért jó volt. Sokan voltunk(de nem elegen)?, jöttek a punkok az egész országból (Pl.: Szarvas, Szolnok, Kapuvár, Pápa…) még Hyper is a földön fetrengett pogó közben (ja, és csini volt a csókos boxerja). Kaptunk nyelvleckét is: -Ja woll-, és már mindenki tud alapszinten németül… ICH LIEBE ALKOHOL!- Lovász annyira jól érezte magát, hogy nem emlékszik semmire.

Készültek fényképek is, majd megnézhetitek (ha megkapom, szerk.). Volt még a Szántás - amire Kisopi és Xénia végig kevertek a pogó helyett- , a Miért élünk - Bettit erre löktük be - a Buborék, a Lebegés meg még a többi.

A Belépõhöz kaptunk ajándék kazit is, amin rajta vannak ezek is!

CupPp:Viki,Xénia


Szólj hozzá a cikkhez