Toxic Music Club Pécs hírei

2008. április 21. hétfő, 12:00    
A Soproni Dalriada zenekar új lemeze „Szelek” címmel csak ma jelenik meg a Pagan Fest-en Budapesten a Pecsában, de április 18-án pénteken már lemezbeutató koncertet adnak Szombathelyen a Végállomás klubban az Amadea vendégeskedésével. Várunk mindenkit szeretettel.
Reklám:
Április 18-án Kecskeméten játszik a HétköznaPI CSAlódások a Rockcafé klubban. A zenekar továbbra is a Retro koncert turné keretében adja el? dalait az els? kazettától az els? cd-ig (1991-1997), régi lánctalpasoknak kötelez? a megjelenés! Vendégük a Koriander, a LépesméZ, és a Cult Guard.

Április 18-án Pécs rock klubjában, a Toxic Clubban kerül megrendezésre a Biker’s Club keretein belül az AC/DC és Jimi Hendrix est, ahol a Riff-Raff és az Electric Soul ad koncertet a nagyérdem?nek.

Április 19-én szombaton a vajdasági Becsén játszik a SKA-Pécs zenekar a Floyd Rock klubban, ahol maratoni hosszúságú Ska-P m?sorra tombolhatnak a határon túli fiatalok.

Április 19-én szombaton Nyíregyházán játszik a HétköznaPI CSAlódások a Rock66 klubban. A zenekar továbbra is a Retro koncert turné keretében adja el? dalait az els? kazettától az els? cd-ig (1991-1997), régi lánctalpasoknak kötelez? a megjelenés! Vendégük az Utolsó Alkalom.


Üdvözlettel,
Szakonyi Balázs


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez