Zero G,Junkies 2003.05.31. Torock

Pici dinólány - 2003. május 31. szombat, 00:00    
A kissé késõi kezdés ellenére a közönség nagyon hamar beindult, amikor színpadra lépett a Junkies. Jómagam is fellelkesültem, hiszen a legutóbbi gyõri bulijuk ugyanitt nagyon jól sikerült, és kíváncsi voltam mit fognak produkálni. Nem csalódtam.
Reklám:
Legújabb albumuk, a Hat nyitó számával - Üzenet a föld alól - kezdtek s végig lelkesen, jókedvüen játszottak. Megszólaltak a régebbi nagy Junkies „klasszikusok”: Vesztettél, Ennyi kell, Miattad iszom.., Mese.., és persze az elmaradhatatlan Maszk Riki hörgésével kísérve. A régiekkel ügyesen vegyítették az új dalokat is, a Szomjasak vagyunk (!) - ra igen nagy beindulás volt (ez mellesleg hûen tükrözte a rajongók hangulatát), elszállós hangulatba kerülhettünk: Miért ne?, még végül ráadásként szintén egy új szerzeménnyel zártak, tudtunkra adva elõttünk „Szabad a példa”. És ez így is van, köszönjük fiúk ezt a jó koncertet, gyertek újra minél hamarabb, de addig is találkozunk nyáron, a fesztiválokon és a PECSA-ban.

Junkie Janka

Véleményem szerint 21óra lett volna az emberi idõ a koncert kezdéséhez. Ok, Zero-G késett, de mindegy, belefér. De hogy utána Junkiesék még 1 órát piszmogjanak az öltözõben?! Hangulatom fél óra múlva már elérte a „ki a f…mat érdekel a Junkies koncert?” tetõpontot. De végre Bálint elkezdte dobolni az 1. számot, és mindenki beindult.
„Üzenet a föld alól” ezzel kezdtek, és végig nagyon jó számokat nyomtak: Miattad iszom te állat, Maszk, Vesztettél, Mese, Ennyi kell… Ahogy láttam az „Olga”lett volna a befejezõ szám, de azt már nem adták le. Punnyadtak. A ráadást a közönség agresszíven követelte, így Szekeresék visszamásztak a színpadra, és az „Ahogy én akarom”-mal zárult a koncert.
Negatívuma a koncertnek(amirõl Junkiesék nem tehetnek) - lehet hülye vagyok - de az agyamra mentek a „melltartós lánykák” az elsõ sorban.(Szekeres imádat meg ilyesmi)Hú, ezért sokan fognak utálni. És levegõ sem volt valami sok(de ez már szokásos).A zenérõl meg nem írok, mert nem értek hozzá.
Mindent összevetve iszonyat jól éreztem magam, bár lehet leírásomból nem ez jön le…

Pici dinólány


Címkék: Gy?r, Junkies, Torock, Zero G
Szólj hozzá a cikkhez