Saint Petrol:Greatest Tits

2008. május 09. péntek, 06:00    
Sokan mondják, hogy a hazai piac kicsi, és igazuk is van, de hogy lehet az, hogy az elmúlt években csak kevés magyar bandán lehetett érezni a stoner illetve doom muzsikák jótékony hatását.
Reklám:

Nem is olyan régen azonban már nemcsak nálunk, hanem az egész világon elkezdett éledezni ez a fajta zene, és szerencsére már az új generáció is egyre ritkábban néz bambán a Kyuss név hallatán. Ami pedig különösen nagy öröm, hogy egyre több csapat képes kiemelkedni a mocsárból, hogy koszos riffjeivel bevegye a hazai klubokat.

A Saint Petrol az egyik a legintenzívebben fejl?d? az említett bandák közül. 2006-os alakulásuk óta már túl vannak egy EP-n és nemrég jelent meg els? albumuk, a Greatest Tits. Ez a tempó már csak azért is dicséretes, mert mint valószín?leg sokan tudják a zenekar tagok között olyan arcok sorakoznak, mint Kovács Krisztián, a Fish! énekese vagy Tonya, aki évek óta a VL45-ben üti a b?röket.

Már készül a csapat új oldala, ahol májusban majd meg is lehet hallgatni a teljes lemezt. És hogy a virtuális örömökb?l se maradjunk ki, hamarosan leforgatják els? klipjüket a Chemical Addiction számra.

További info:

www.myspace.com/saintpetrol
www.saintpetrol.com    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez