26 Beers - 26 Beers

Murphy - 2008. május 31. szombat, 05:00    
26 Beers – 26 Beers
Alkoholcentrikus hardcore/punk, metálos ízlésvilággal
Reklám:
Poénnak jó, hogy négyen összesen 26 sört ittak a banda világrajövetelénél, vagyis ha jól számolok fejenként hatot, de mégis milyen indok kell egy hardcore/punk formációnak, hogy ilyen névvel rohangáljon a világban? Az is biztos, hogy nem túl nyer? nevükkel ellentétben komolyan gondolják a zajongást.

Zenéjüket magvát bizony a hardcore alkotja, némely pillanatban viszont elkaphatunk egy er?sen metálos befolyásoltságot (hc/thrash), de vannak itt jellegzetes ittas momentumok a punk világából. Átlag másfél perc körüli ádáz ivászataikat inkább gyorsaságra mérik meg ledarálják, mint bonyolítják, bár el lehet kapni néha egészen izgalmas és kreatív berúgást is, haha!

Az el?bb említett dolgok tekintetében aztán nem okoz különösebben meglepetést, hogy zsugorodásban lév? Májszpész oldaluk tanúsága szerint a bostoni bandára olyan irányzatok voltak hatással, mint a nyolcvanas évek punkzenéi, természetesen hc és thrash, valamint a neo és klasszikus metáldolgok, tehát egy egész csomó mindent felleltek az árokparton részegen; bandákat említve pedig úgy néz ki, hogy Dystopia, Slayer, Testament, Cro Mags, Pantera, Sepultura.

Ha mindent egybevetve okoskodni akarnék, akkor is csak annyit mondok, hogy jó sörözést a srácokkal; ha nem is pont huszonhatot…


Murphy


Szólj hozzá a cikkhez