Mátyás Attila - Mélyen

2008. június 21. szombat, 05:00    
F.O. System light
Mátyás Attila – Mélyen
Mélyen címmel megjelent Mátyás Attila új lemeze, és bárki számára ingyenesen (és teljesen legálisan) letölthet? a honlapjáról.
Reklám:
Ha két szóban kéne összefoglalnom az albumot – és az F.O. System egy szó lenne – akkor úgy írnám le, hogy F.O. System light. De mivel nem kell ez tennem, és a fel?l is vannak kétségeim, hogy az F.O. System egy szó, ezért kifejtem kicsit b?vebben.

Els? hallgatásra elég furcsa volt a lemez. És itt a furcsát nem kifejezetten pozitív értelemben kell érteni. Nem az a rögtön magával ragadó, sodró lendület? alkotás. Háttérzenének kellemes, de még jó párszor végig kellett hallgatnom – esetleg más lelkiállapotban is – hogy úgy igazán elkezdjen tetszeni. Sajnos az F.O. System albumhoz nem hasonlítható, kevésbé lett darkos, kevésbé üt?s.

A szövegvilága valamelyest hasonló, kissé elvont, kissé sötét, bár itt-ott megcsillan benne a fény. A tíz szám körülbelül azonos szintet hoz, nincsenek kilógó darabok semelyik irányba.

Megfelel? hangulatban hallgatva tehát egy igazán jó lemez, de egyébként is sokkal jobb háttérzenének bármelyik rádiónál. És gondolom azzal se mondok sok újat, hogy pénzért is lehet sokkal rosszabbakat kapni. Egy próbát azt hiszem mindenképpen megér, akinek felkeltettem az érdekl?dését itt próbálkozhat.Surfin

Forrás: http://surfin.blog.hu/2008/02/07/matyas_attila_melyen_1#comments


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez