Jack Osbourne filmet forgat apjáról

Unscarred - 2008. szeptember 03. szerda, 05:00    
Témája nem más, mint apja valódi énjének bemutatása, melyet Jack, és mások szerint is - mint például a Rolling Stones -, elferdített a The Osbournes MTV-s valóságshow. (persze csak a külvilág felé történt ferdülés)
Reklám:
Ozzy-t ugye onnan ismerhetjük, hogy olyan korszakalkotó és stílust teremt? zenekar élén vált világhír?vé, mint a Black Sabbath, majd onnan kiválva, szóló karrierbe kezdett Ozzy néven.

Többek közt az is terve Jack-nek, hogy megszólaltassa a Black Sabbath tagjait vagy pl: Zakk Wylde-t, hogy felszólaljanak Ozzy ’érdekében’. Ugyan Jack elismerte, hogy apja valóban tud olyan lenni, mint amilyennek a vásznon láthatjuk,(szétesett, kótyagos blabla) de nem ez jellemz? rá. Cáfolja ezt rockzenei karrierjével, amit ilyen szétszórtsággal nem tudott volna véghez vinni, és ami tényleg kimagasló teljesítmény.

Kérdés viszont, hogy kinek akar bizonyítani? Aki szereti Ozzy-t, az remélhet?leg nem hitte el eddig sem a látottakat, és csak a tévés szereplés kötelez? ’imázsának’ fogta fel, egyfajta megkövetelt viselkedésnek.
Aki meg nem ismerte, vagy nem szerette, de nézte, annak tökmindegy, ugyanis csak saját állítását látta igazolni, hogy a rocksztárok márpedig mindig ilyenek, kész.
Azt azonban, hogy Ozzy milyen, igazából nem tudhatjuk, most viszont egy olyan embernek láthatjuk, amilyennek fia gondolja. Jack azt ígérte, a filmbe már ebben az évben belekukkanthatunk, és az igazi Ozzy-t látjuk majd.
Reméljük így lesz..

Unscarred
Forrás: NME.com


Szólj hozzá a cikkhez