A Guns N’ Roses nagyon pipa!

Unscarred - 2008. szeptember 18. csütörtök, 20:19    
Axel RoseAz új Guns N’ Roses albumról (Chinese Democracy), a közelmútlban felkerült az internetre kilenc nóta. Megvan a tettes és Axl-ék nagyon pipák!
Reklám:
Végre elkészült a már régóta várt, és még régebb óta ígért Guns N’ Roses nagylemez, a Chinese Democracy. Ez az az album, aminek kiadása most már több mint tíz éve húzódik, és amire egyes hírek szerint 13millió dollárt költöttek, felállítva ezzel a legdrágább kiadatlan album rekordját. Szintén ez az az album, ami a Guns N’ Roses új felállásnak(amiben Axl az egyetlen ?stag) els? lemeze.
 
Volt egy ember azonban, aki úgy gondolta, kalózkodik egy kicsit még a lemez hivatalos megjelenése el?tt, és felrak egy-két számot az internetre. Ezt az embert Kevin Cogill-nak hívják, 27 éves Los Angeles-i lakos. Sajnos Kevin-re börtönbüntetés vár, három, vagy akár öt évet is kaphat, amiért feldobta ezt a kilenc számot az internetes blogjára, és amit annyian töltöttek le, hogy ezalatt a pár óra alatt - amíg le nem szedték a számokat - taccsra vágódott az oldal a megnövekedett forgalom miatt. ? lenne az els? ember, akit California állam internetes kalózkodás miatt ennyi id?re ítélne.

Slash (Velvet Revolver, ex-Guns N’ Roses tag) annyit f?zött a dologhoz, hogy reméli, Kevin börtönben rohad meg. Érthet?, hisz elég nagy kiesés lehet ez anyagilag a bandának, aminek bár Slash már nem tagja, ezek szerint szívén viseli a sorsát, és ezzel világosan kifejezi álláspontját is az internetes kalózokkal szemben, akik - akár lemezenként is - több tízmillió dolláros kárt okoznak ezzel a zeneiparnak. A Guns N’ Roses is kiadott egy közleményt, amiben elítéli a srác tetteit, pipák is kicsit, hogy rontják a bizniszt, azonban túl sok mondanivalójuk nincs az ügyben, megvan a tettes, elítélik, ennyi.
 
 
Gál Dávid
 
Forrás:BLABBERMOUTH.net


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez