Darkane - Demonic Art

Murphy - 2008. november 14. péntek, 09:29    
Démoni m?vészek
viharock.hu
Énekesük, Andreas Sydow megpattant, s akármennyire szerettem svédes hangját, a helyére költöz? Jens Broman-nal sincs semmiféle gond a vokálok terén; szinte azonos orgánumban dalolászik.
Reklám:
Démoni akciójuk Variations of an Eye Crush nev? instrumentális szösszenettel indul, ami a rajongók számára, nem hinném, hogy a meglepetés erejével hatna. Szeretjük az ilyen dolgaikat, és kész. Hasonlót egyébként még hallhatunk az album vége a felé, a tizedikként jöv? Wrong Grave-ben.
Átlag négyperces (de inkább afölötti) nóták szélvészként következnek sorban. Jól bevállt thrash/death istállójukból, leny?göz? szólókkal megspékelt, színes vokáltémákkal (dallamos énekes árnyalatoktól a dühös felb?szült kántálásig) támogatott darabok, úgy, hogy mindeközben sebességmániájukat reprezentálva, mégis ötletgazdagon nyújták az elvárt szintet.
Minden tekintetben korrekt dalok, melyekkel már a ’98-as els? albumjukon, a Rusted Angel-el is bizonyították rátermettségüket, m?fajuk iránti elkötelezettségüket, és persze jogosan kikövetelt helyüket most is sziklaszilárdan tartják

DARKANE diszkográfia:
Rusted Angel - 1998
Insanity - 2001
Expanding Senses – 2002
Layers Of Lies – 2005
Demonic Art - 2008


Murphy


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez