Suicide Pride, Rollin Wallowin, Liberal Youth 2007. 03.10. - V2 Music Club

2007. március 14. szerda, 14:36    
Háromnegyed 8kor go. Lementem, pacsi, puszi, beszélgetés, iszogatás. Ekkor még nem voltak túl sokan. Olyan 9 óra lehetett, amikor színpadra állt a Suicide Pride.
Reklám:
Ahhoz képest, hogy els?k voltak jó pár ember odatette magát. (többek között a csornacrew:)) Volt mikrofonba éneklés (Vöry ismét sikert aratott :)) ugrálás, táncolás ami kell. Itt már szállingóztak az emberek jelezve, hogy a Rollin Wallowin lesz a következ? zenekar.

Megvoltak a kötelez? számok: Ott van benned, Legyen a miénk, Mutasd meg a bels?d, Rólad szól. (lehet, hogy kihagytam valamit) Aztán gitár/gitároscsere volt. Az ex-gittyós Ravazdi Ádám egy szám erejéig visszatért.(Hinni benned) Nagy ováció volt taps meg minden:) Hát nagyon tetszett. Nekem Ádival volt teljes a zenekar. Lehet hogy azért mert akkor ismertem meg igazából a Rollint amikor ? játszott. De hát ez nyilván nem szimpátia kérdése és a fiúk biztos tudják, mit miért csinálnak. Én így érzem, egyéni vélemény és senki ellen nem irányul. Na kicsit elkanyarodtam a témától:) Volt torta, meg hepi börszdéj ahogy kell. Minden miben hittem azután pedig az Engedj szabadon jött. Hát ja, aki ott volt az érezte:) Aztán még jött a septic-átdolgozós nóta aminek a címét nem tudom. Majd az új szám, aminek a frappáns refrénje a plakáton is olvasható:) Hát táncoltak a lányok a fiúkkal kéz a kézben a rock ’n’ rollra.:) A közönség komálta, nekem annyira nem jött be. Talán csak a szöveg miatt. Nem ezt szoktuk meg:) Még egy bonusz Engedj szabadon a teljesség kedvéért aztán jött a Liberal Youth.

Itt is volt ugrálás, éneklés, hadonászás. A végére már inkább hátrébb mentem mert beindult a nép.:) A Sage sajnos nem tudta tiszteletét tenni mert lerobbantak útközben azt hiszem. Az after parti is jó volt, elég sokan maradtak és Pantera, Korn, Sepultura számok kíséretében sikerült szétcsapni magát a többségnek:) Mindent összevetve jó kis buli volt jó zenével, jó arcokkal.

 
Zsófika


Szólj hozzá a cikkhez

Re: Suicide Pride, Rollin Wallowin, Liberal Youth 2007. 03.10. - V2 Music Club (Értékelés: 1)
Szerző: atatax Megjelent: 2007. március 17. szombat, 21:25
(Profil | Üzenet küldése)
Nagykoncert volt. Éljen a gy?ri hárdkór. Vagymi. Képek holvannnak már?Re: Suicide Pride, Rollin Wallowin, Liberal Youth 2007. 03.10. - V2 Music Club (Értékelés: 1)
Szerző: atatax Megjelent: 2007. március 17. szombat, 21:41
(Profil | Üzenet küldése)
*hárdkór élet.meghát akkora metálkóréletis. na.