Annihilator - a Set The World On Fire lemez újrakiadása

The Blackest - 2009. január 17. szombat, 07:00    
Annihilator
Sok rajongónak az Annihilator mindig is a trash metal „csendes h?se” marad. Akkora figyelmet sosem kaptak, mint mondjuk a Megadeth, a Metallica vagy a Slayer, de amikor a zenekritikusok a 80-as évek végén a trash metal, mint m?faj végét jósolták, igencsak befogták a szájukat, amikor megjelent az „Alice in Hell” vagy a „Never,Neverland”.
Reklám:
Ezek ugyanis tiszta trash albumok voltak extrém riffekkel és szólókkal. Debütáló albumuk óta számos kiadvánnyal örvendeztetett meg minket a zenekar, az utolsó 2007-ben jelent meg

A „Set The World On Fire” a zenekar harmadik albuma, amit 1993-ban adtak ki. Különbség az els? két albumhoz képest, hogy elég sok trash elemet hanyagoltak, és inkább a dallamosabb részekre fókuszáltak rá. Aaron Randal nagyszer? hangjával és Jeff Waters kit?n? gitártechnikájával a legszebb dallamokat alkották meg.

A Metal Mind Productions jóvoltából most újra kiadják az albumot. Az új kiadás még két bónusz számot is tartalmaz és plusz egy CD-t. A CD-n az album promóciós videóját nézhetitek meg, Jeff Waters pedig a stúdiózásról, a turnékról, és a videoklipforgatásról mesél. A bónusz cédé még klipeket, interjúkat és régebben felvett anyagokat is tartalmaz 1989-b?l. A digipak kiadás korlátozott (2000) példányszámban kapható.

 
Számlista:

CD1

1. Set the World on Fire
2. No Zone
3. Bats in the Belfry
4. Snake in the Grass
5. Phoenix Rising
6. Knight Jumps Queen
7. Sound Good To Me
8. The Edge
9. Don't Bother Me
10. Brain Dance

Bónusz számok:

11. Hell Bent For Leather
12. Phoenix Rising (acoustic)


CD2

1. Set the World on Fire (promotional video)
2. Jeff Waters Speaks
3. Bonus Video Footage

 
Fordította: The Blackest


Szólj hozzá a cikkhez