Street Legal - meglepetés Norvégiából

Unscarred - 2009. február 23. hétfő, 07:00    
Street Legal
A norvég hard-rock banda második lemeze jön ki márciusban, a stílus nagy rajongóinak örömére. ?k azok az északi zenészek, akiknek els? lemeze 2000-ben (Thunderdome) felkeltette a szakma nagyjainak figyelmét, és, akik végigzúzták a Sweden Rockfestet és az angol Gods Festivalt.
Reklám:
Irányvonalukat tekintve a Thin Lizzy-hez, vagy a Whitesnake-hez lehet hasonlítani, de nem valami kópia zenekar, hanem ígéretes tehetségek az arcok. Nem kisebb név áll a mikrofon mögött, mint a Da Vinci-b?l ismert Bjorn Boge. Már ez is lehet némi garancia a dögre.
 
Hosszú id? után, most új lemez készült el, és sajnos tagcserék is nehezítették a Street Legal életét, de most nekifeszültek a sziklának és itt az új korong, melynek címe: Bite the Bullet. Továbbá a bombabiztos felállás is megvan: Bjorn Boge- ének/basszus; Oystein Boge-dob; Tore Ostbyn (ex Ark, Conception)-gitár; Rolf Bjorseth-gitár. Zenészeink azt  ígérik, hogy az új lemezük minden perce fenékbe rúgás lesz. Hallható rajta a híres-hírhedt Maniac cím? nóta, amit a Flashdance-b?l ismerhet a kedves publikum.

Több info és zene:  www.myspace.com/streetlegalnorway
 
Unscarred    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez