Kreator: Tarolt a Hordes of Chaos

The Blackest - 2009. március 01. vasárnap, 07:00    
A „Hordes of Chaos”, vagyis a Kreator német trash metal banda legújabb lemeze az alábbi helyeken tört be a lemezeladási toplistákra:
Reklám:
<strong>Kreator</strong>Németország: #16
Finnország: #16
Ausztria: #33
Csehország: #35
Magyarország: #39
Svédország: #47
Svájc: #57
Hollandia: #66
Norvégia: #73
Franciaország: #85
USA: #165


Az els? héten az USA-ban 2800 példányt vettek meg a lemezb?l, és már a hetedik helyen van azon a listán, ahol összevetik a régebbi és újabban megjelent lemezek eladási számát.
A Kreator „Hordes of Chaos” cím? videóját is megnézhetitek már, ami még 2008 novemberében lett felvéve Berlinben Jörn Heitmann (Rammstein) producer által. ? egyébként már a banda „Enemy of God” cím? dalánál is segítkezett.
Mille Petrozza, a Kreator gitáros-énekese a következ?ket nyilatkozta a headbangersblog.com-nak: „Tudod, ez egy klisé. Valamilyen kardos-boszorkányos, elvont „Conan a barbár 300”-féle dolog, kicsit brutális, és vicces is. Csak jót mondhatok a producerünkre, szerintem nagyon jól dolgozott. Neki nehéz volt, de nekünk könny?, mert mi összesen két órát vettünk ki a munkából. Viszont sokat kellett várnunk, mire felvették a harcolós jeleneteket, ez beletelt egy egész napba. Tehát mi dolgoztunk két órát, és vártunk nyolcat. A videóban egy csomó halott ember van, és mi közöttük állunk. Igazából természetesen egyikük sem halott, mégis egy kicsit furcsán éreztem magam, amikor ott kellett állnom közöttük, mert úgy tettek, mint akik meg vannak halva, s nekünk pedig ott kellett zenélnünk. De igazán jó volt, és elégedett vagyok”

Kreator – Hordes of Chaos videó: itt
Forrás: blabbermouth.net
 
Fordítás: The Blackest


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez