MWS – 1 Punch = 2 Death

Murphy - 2009. április 02. csütörtök, 07:00    
Metal Warriors of Solymár
MWS
Lakótelep metálban nyomuló arcok már vagy jó tíz éve munkálkodnak, közben kis id?re feloszlottak, s mindent el?röl kezdtek, de mégsem adták fel a reményt. Meg is lett az eredménye!
Reklám:
Nem mai srácokkal van dolgunk - kezdetben még csakis hardcore elemekkel kísérleteztek zenéjükben, rövid szünetük után azonban megtalálták azt az elegyet, ahogy egy valódi (magyar) lakótelepi metálnak meg kell szólalni. Ett?l lett ilyen eredetien betonos és lüktet?! Honlapjuk is jópofa, panelos szerkesztés?, haha…

Kilencszámos anyaguk egy rövid filmbetéttel indít („most megmutatom az ördög üzelmeit”), aminek sajnos nem tudom a címét, majd útjára engedik els? ökölcsapásukat, a veszedelmes Monster-t. Feltüzelt, pörg?s és mocskos kis nóta, de végig veszettül izzik; valahol tényleg egy nagyvárosi betondzsungel közepén, egy ormótlan, szürke és sivár lakótelepen lehetek, ha el kell képzelni közben magamat. És ?k pedig ezt a nagy büdös valóságot mutatják meg!

Megszólás viszont gyatra; nem állnak sajnos a helyzet magaslatán, de ezen kívül zeneileg minden oké.  Hardcore zsánerre emlékeztet? kemény menetek, lendületes témázgatások, amik végig lekötik figyelmünket, mozgalmas punk-rock részek, néha átcsapnak metálban, hozzá szólók adagolva. Zenészekre nincs egy rossz szavam se. Énekesük is elég jól teljesít; kemény hangja megbízható, ezáltal nyomatékosítja a mondanivalót.

 
Murphy


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez