Manufacturer’s Pride - The Sound Of God Absence

Unscarred - 2009. április 07. kedd, 07:00    
Manufacturer’s Pride
A finnek továbbra is uralják a sötét zene vizeit. Bizonyítékként mutatnám a fent említett bandát, amely második albumával szeretné belopni magát a szívünkbe. Lemezük április 23-án jelenik meg kis hazánkban.
Reklám:
Finnország legelegánsabb bandája, tartják róluk(lehet, mert koncertjeiken öltönyben zúznak??). Azonban mi ezt, sem meger?síteni, sem cáfolni nem tudjuk - mondom így politikusan-, de egy biztos: üt?s zenéjükkel felhívták magukra a szakma figyelmét. A melodikus death-es dark-os és trash-es banda már 2007 óta létezik. Tagjai: Mikko Ahlfors – ének, Teemu Liekkala – gitár;Ristomatti Rinne – basszus; Ville Sivonen – dob; Janne Niskanen – szinti; Antti Lampinen – szinti és egyéb effektek. Két lemezzel is büszkélkedhetnek nyelvrokon barátaink. Az els? 2007-ben jelent meg a Faustian Evangelion, és jött a mostani a The Sound Of God Absence.
Zenéjüket alapvet?en a fent írt stílusokban kell elképzelni. Ének szempotjából, hol a tiszta, hol a hörg?s témák váltják egymást, néha kicsit Opeth-esen, de még a belefér kategóriában. A gitárok ütnek, bár a szólók nem nagyon csúsznak a srácoknál. Jól megkevert az album, szól is rendesen. Aki egy kis finn újdonsággal szeretné meglepni magát, az ne habozzon…
 
The Sound Of God Absence

1- Intro
2- Maggot Infested
3- Mind and Machine
4- Murder Mandate
5- On the Eve of Tempest
6- Adeptus Satanicus
7- Waste in Flesh
8- Dahlia
9- Absence
10- Stillborn Messiah
11- My Becoming
12- Departure
 

 http://www.manufacturerspride.com
 http://www.myspace.com/manufacturersprid
 
kiadó: Off Records
 
 
Unscarred


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez