A Pandora's Box együttes hivatalos sajtóközleménye

2009. június 01. hétfő, 07:00    
A Cserháti „Pityi” István zenekar-alapító neve által fémjelzett P.BOX együttes az alapító halálát követ? rövid, de nem eseménytelen pihen? után, Pityi akaratának megfelel?en folytatja a zenélést.
Reklám:

Bár a hazai zenei élet az elmúlt években nem kedvezett a P.BOX stílusának, és a körülmények továbbra sem javultak, a 2007-ben és 2008-ban adott koncertek visszajelzései és a folyamatos felkérések alapján a tagok úgy döntöttek, hogy az eddigieknél aktívabban szeretnének részt venni a zenei körforgásban.

A zenekar debreceni újjáalakulását követ? dolgos és sikeres évek munkájára támaszkodva döntött úgy Koroknai „Kori” Árpád (ének), Sándor „Günter” József (gitár), Ferenczi „Cézi” Tibor (basszus), Bodó Tamás (dob) és Szabó Krisztián (billenty?), hogy Cserháti Pityi méltó emlékének és a magyar rockzenében elfoglalt helyének meg?rzése érdekében rövid pihen? után tovább viszik a legendát. A banda már a nyáron szeretné egy igazi él? bulival meglepni a lelkes rajongókat, ahol felcsendülnek majd a P.BOX régi és új dalai. Emellett megkezd?dtek a tárgyalások az utóbbi évek lemezeit megjelentet? kiadóval is, remélve, hogy a munka gyümölcsét a rajongók egy új album formájában is learathatják majd.

A döntéshez Cserháti Pityi gyermekei és felesége adják azt a stabil lelki hátteret, ami nélkül a P.BOX név csupán egyszer? kereskedelmi árucikké válna. Noha az alapító életében senki sem vitatta, hogy a P.BOX név használatára kizárólag Pityi és az általa alakított mindenkori formáció jogosult, a halála után egyesek sajnos változtattak ezen a véleményükön. Mivel azonban a P.BOX és PANDORA'S BOX név használatának jogát a Cserháti család - a lemezkiadóval együtt - kizárólag a debreceni formációnak tartja fenn, reméljük, hogy az ezen a néven esetlegesen megjelenni szándékozó más zenekarok tevékenysége nem téveszti meg a P.BOX igazi rajongóit, akik az együttes hivatalos honlapján követhetik figyelemmel a koncertek helyét és id?pontját.

További információk: www.pbox.hu


Tatár József  ( JOSEY ) 


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez