Beyond videó a Trafó bárból

2009. június 10. szerda, 13:00    
Új koncertvideó a Beyondtól. 2009 Május 27-én járt hazánkban a budapesti Trafó bár tangóban az USA Fueled by Fire, Bonded by Blood és az olasz Neurasthenia. Szerencsére a turné-management engedélyezett egy magyar zenekart is, mint el?banda.
Reklám:
A Beyond lépett fel velük ezen az estén. Készült egy rövidke videó a Beyond egyik számáról, ami már megnézhet? a Beyond honlapján. http://www.beyond.hu

A zenekar véleménye a koncertr?l: "Jó volt itt fellépni. Jó volt látni a sok thrash arcot, érezni, hogy a thrash még mindig él, de minden jó mellett kicsit rossz érzés volt, hogy a közönség egy része csak akkor jött le, amikor meghallották, hogy a szinpadon már nem magyarul beszélnek. Sokan megnézték a Beyondot is és a nagy tapsok hallatán érezhettük is, hogy tetszik a zenénk, de azért velünk mégis elég távolságtartó volt a közönség viszonylag nagy hányada. Elismerés jár viszont a videón látható tomboló fejeknek, akik nem tör?dve a hátrahúzódó népekkel, el?l nyomultak végig. Reméljük legközelebb mégjobban alakulnak a dolgok."


Szólj hozzá a cikkhez