Wrong Side Of The Wall – 140 EP

A-fraid - 2009. július 12. vasárnap, 07:00    
Wrong Side Of The Wall – 140 EP
A WSOTW bemutatkozó albuma, annyira hamarosan elkészül, hogy szinte már kész van. Addig is itt van a 140 címmel futó kislemez.
Reklám:
A banda a Bones zenekar f?nixszer? feltámadása, kiegészülve Knapp Oszival, akit az Insane-b?l ismerhetünk, és 2007 óta metálkodnak együtt. Ennek eredménye, a most bemutatásra kerül? 140, illetve a nagylemez, amely a legvégs? stádiumban jár. A fal rossz oldalán álldogáló együttest öt fiatalember alkotja: Knapp Oszkár/ Ének, Csobánczi Péter/ Basszer, Deményi László/ Gitár, K?m?ves Zsolt/ Gitár, Tóth László/ Dob.
A három számot tartalmazó demó hangulatosra sikeredett, nem olyan számok, amik gyomron vágnak, de nem is rosszak. Azt mondanám, hogy amolyan kis bevezet?, az album el?tt. Amennyiben legalább ilyen dalokat hallhatunk az együttes els? lemezén, nem fognak csalódást okozni.
Oszi hangja mindig is jó volt, emellé még ötletes riffek és homogén, kimunkált zenei háttér társult.
A Tears Never Came /”Why can't you see you're not what you wanna be?”/ egy kicsit Disturbed-es, aki meghallgatja, az érti mire gondolok. A No Secret határtalanul jól sikerült refrénjével slágergyanús, rádiók, tévék fogják játszani, iskolákban kötelez? tananyag lesz, az unokáinknak is mesélni fogjuk…
A Degenerate sem lóg ki a trióból. Gyakorlatilag jó anyagot hoztak össze a srácok, s ha ez a lendület kitartott a teljes albumon is, akkor egy remek kis lemez kerülhet ki a kezük közül.
E linkre kattintva megleshetitek a banda profilját, hallgathattok zenét és letölthetitek a 140-et is.
http://www.myspace.com/thewrongsideofthewall
 

A-fraid    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez