Már az újságárusoknál a HammerWorld magazin 217. száma

2009. augusztus 31. hétfő, 20:00    
Már az újságárusoknál a HammerWorld magazin 217. száma, válogatás CD-vel és az Incorrect zenekar Nine cím? nagylemezével.
Reklám:
A válogatás CD-n exkluzív el?zetesek az ?sszel megjelen? hazai és nemzetközi csapatok albumairól, sehol máshol nem hallható dalokkal! (Ossian, Madder Mortem, Stryper, Vader, Omen, Dalriada, Leaves’ Eyes, Hungarica)

Poszteren az Immortal és az októberben hazánkba látogató Deathstars! Mélyinterjú Paksi Endrével, az Ossian frontemberével és Tom Araya-val (Slayer), stúdiójelentés a Tankcsapdától és beszélgetés Schmiedl Tamás (Moby Dick) énekessel a Bloody Roots nev?, vadiúj projectjér?l!  Interjú a Dalriadával és a Korpiklaanival, többek között az októberi Paganfest kapcsán! Pain Of Salvation, Tim Ripper Owens és számos hazai csapat, a legnagyobb nevek és fiatal tehetségek egyaránt.

Nyerj az aktuális számmal belép?t a ZZ Top koncertre, cd-ket a Metal Ladies Night szeptember végi bulijához kapcsolódóan, valamint vegyél részt ingyen a WigWamba a Hollywood Rose zenekar buliján és nyerd meg a csapat pólóit / cd-it!

Ehhez nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod pár egyszer? kérdésre és beküldened a lapban található kuponokat!

 


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez