Alcohol: Új klipp, és egy fergeteges Rock and Roll éj!

2009. szeptember 08. kedd, 13:00    
Az Alcohol-os srácok megállás nélkül nyomják a rock and rollt. A 2003-ban alakult zenekar nyár elején adta ki második nagylemezét, "Házam egy kocsma" címmel.
Reklám:
Az egykor négy tagból is álló banda els? lemezük megjelenése után a "Vársz rám" cím? dalukkal bukkantak fel a rockzenei életben, és azóta sok minden történt velük.
Az új album megjelenése után, most egy profi módon elkészített klippel jelentkeznek, amely a Rock Tv jóvoltából a Pixel film, és a Goldfish közös produkciójában készült el, a www.rocktv.hu oldalon debütált, és természetesen most is látható, valamint megtekinthet? a szokásos videómegosztó portálokon, vagy itt a linkre kattintva: http://www.youtube.com/watch?v=6YxlnF3iZEI
Ennek örömére, a nyár zárásaként zúznak egyet hazai pályán, ugyanis Szeptember 12-én egy fergeteges „Szesz-Feszt” keretében , az est f? attrakciójaként lesznek láthatóak, a Budaörsi Városi Klubban.
A rendezvény 18 órától kezd?dik, a buli hajnlaig tart és az Alcohol mellett több fellép? zenekar lesz látható pl.: 56-os körzet, Barrow, Quattro-X, Dantes és még sokan mások.
A belép? 900.-HUF, a Városi klub megközelíthet? a Móricz Zsigmond körtérr?l a 40 es, ill 240 E autóbusszal. /Károly Király úti megálló/

info: www.alcoholmusic.hu


Szólj hozzá a cikkhez