Paganfest 2009 útinapló a HammerWorld magazin weboldalán - folyamatosan frissül?

2009. szeptember 16. szerda, 12:00    
2008 egyik legsikeresebb turnéja a Paganfest volt, a viking/pagan színtér utazó fesztiválja, amely els? körben f?leg finn bandákból állt össze. Az idei felhozatal már sokkal vegyesebb, de nem kevésbé izgalmas.
Reklám:
A Budapestet szeptember 28-án elér? idei Paganfest körútról naponta frissül?, fotókkal, exkluzív infókkal telezsúfolt beszámolót olvashatsz a www.hammerworld.hu oldalon a turné háttércsapatában dolgozó kollégánk jóvoltából.
 
Hogyan került a Hammer Concerts ügynökség egyik munkatársa a Paganfest turné stábjába? Mi a feladata? Milyen helyszíneken jár és miket él át az elkövetkezend? hetekben? Ezekre a kérdésekre mind-mind választ kaphattok, ha figyelemmel kíséritek a beszámolókat!
 
A bokros teend?i elvégzése közben kollégánknak alkalma nyílik belátni a kulisszák mögé, átlátni egy olajozottan m?köd?, mintaszer? turnégépezet m?ködését, átélni az országhatárokon átível? turnézás egyedülálló élményét, mely fotókkal és videókkal színesítve, (élet)képekkel dúsított útinapló formájában jelenik meg a HammerWorld honlapján!
 
Az alábbi linkre, majd az egyes állomásokra kattintva folyamatosan frissül? tartalommal várunk benneteket, hogy mindeközben növekv? izgalommal készülhessünk a szeptember végi Diesel Klubos bulira, a Paganfest magyarországi állomására!
 
További infók:


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez