Szenzáció! Itt a Fülemüle Presszó Tribûn Bend!

2009. október 04. vasárnap, 11:30    
Lázban ég egész Szolnok, hiszen az utóbb idõben óriási sztárok lépnek fel a város egyik presszójában, ahol annyian vannak a koncerteken, hogy az érdeklõdõk közül egyre többen az utcára szorulnak.
Reklám:
Dacolva hideggel-meleggel már az is nagy boldogságot jelent a számukra, ha elcsiphetnek egy hangfoszlányt vagy csak egy pillantást vethetnek a bent játszó fantasztikus zenekarra. Olyan slágerek zengenek odabent mint az “Eladó kiadó most a szivem”, “Nehéz a bodogságtól búcsút venni”, “Karnevál”, “Nemcsak a húszéveseké a világ” és más zenei remekmûvek. Már rajongói klubok is alakultak és tini lányok szobáinak falát borítják a csodálatos Fülemüle Presszo Tribün Bend poszterei, amely elött óriási áhitattal, könnyes szemekkel álmodoznak a város legszebb lányai.

Persze, aki veszi a fáradtságot, a jelmezek, a bohókás ruhák mögött felismerheti az egyre népszerûbb és ismertebb Robinzon Cirkusz tagjait, akik csak tréfának szánták ezt az egész bohóságot, hiszen fõ területük a csak rájuk jellemzõ egészen egyedi rockzene elõadása. A viccelõdés és tréfa mellett nagyon komolyan készülnek második lemezükre, amelynek dalait természetesen õk maguk írják, nincs szükségük külsõ segítségre. Amig megjelenik a lemez addig pedig sok-sok koncertet adnak az igazi, hamísítatlan Robinzon Cirkusz repeortárból és abban reménykednek, hogy nem csak a Fülemüle Presszo Tribün Bend poszterei elött állnak könnyes szemmel a csajok, hanem a Robinzon Cirkusz fényképeit is a párnájuk alatt õrizgetik.


Szólj hozzá a cikkhez