Bemutatkozik a Mayflower

2009. december 20. vasárnap, 11:30    
Mi vagyunk a budapesti Mayflower zenekar. Most jött ki els? demónk, melynek kritikáját nemsokára itt a Viharockon is olvashatjátok. Peace!
Reklám:
Engedjétek meg, hogy igazán röviden bemutassam a Mayflower történetét:

2003-ban két középiskolás srác (Dénes Ádám, Gál Dávid), megalakítja a Rare Blue formációt (Szücs László,Nagy Dávid, Dénes Ádám,Gál Dávid), mely jó kis metál zenében utazott. Egy tucat koncert után azonban elváltak útjaik. Legalább két év szünet (és gyakorlás) után a két jóbarát, Ádám és Dávid azonban újra gitárt ragadott és pár próba illetve verbuválás (Nagy Dávid is visszatér) után új bandát hoztak létre Mayflower néven. A Mayflower már egy jóval kiforrottabb zene volt, stílusát illet?en stoner/southern rocknak definiálhatjuk. Természetesen a legnagyobb mesterek nyomán haladva (Down, Kyuss, C.O.C.). Azonban emberi és hozzáállásbeli problémák miatt, akkori dobosukkal elváltak útjaik. Ezek után a három jóbarát m?vésznéven: Pete, Jay és Dóka nem adta fel az underground betegséggel szembeni harcot, és folytatták tovább a zenélést, most már dobos nélkül. Ennek lett eredménye a mostani demó és a folyamatosan Mayflower unplugged néven koncertez? formáció.
viharock.hu
További infók a zenekar honlapján, legközelebb pedig a f?városi Delírium pubban lesz koncertjük (dec.20. 20:00 óra), ahol a Fat Cat Band társaságában lépnek fel.

     Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez