Új frontember a Malediction élén

2010. január 12. kedd, 11:30    
2008 végén végre napvilágot látott a komlói/pécsi death metal csapat bemutatkozó albuma. A Reductio ad Absurdum cím? anyag pozitív visszhangot váltott ki underground körökben itthon és külföldön egyaránt, az azóta eltelt eseményeket így foglalta össze a zenekar:
Reklám:
„ A hosszú vajúdás árán megszületett CD után néhány tagcsere nehezítette, hogy komolyabban megtámogassuk a lemezt koncertekkel. Az albumon szerepl? egyik gitáros, Péter Zoli és az alapító, majd pár év kihagyás után a lemezre visszatér? énekes Terdik Zoli is kilépett külföldi munkavállalás miatt. A gitárosi posztra szerencsére hamar sikerült megtalálni a megfelel? utódot, így kisegít? énekessel, illetve a néha beugró Terdik Zoli segítségével azért volt néhány buli a brazil Imperious Malevolence, az argentín Inferi társaságában itthon és Horvátországban, többek között játszottunk még a pécsi Rockmaratonon és Debrecenben a Full of Anger fesztiválon is.
viharock.hu
A 2009-es év végére sikerült a frontemberi posztra is méltó embert találni L?csey Csaba (ex-Naked Forest, Diabolic Force) személyében, úgyhogy remélhet?leg most már semmi sem állhat az útunkba. Februárban a lengyel Demogorgonnal megyünk egy kisebb kört, de már a további él? akciók is szervezés alatt vannak.”
 
www.myspace.com/maledictionhun


Szólj hozzá a cikkhez