Angertea hírek

2010. január 25. hétfő, 20:15    
Elég jó hírekkel szolgálhatunk az Angertea iránt érdekl?d?k számára. Mint azt sokan tudjátok, tervben volt egy DVD kiadása idénre, de úgy t?nik, hogy most változott a dolog. Még múlt évben megkeresett minket a legendás Grammy díjas producer, Neil Kernon (Nevermore, Nile, Qeensryche, Judas Priest, Peter Gabriel, Cannibal Corpse, stb.)
Reklám:
, hogy bejön neki a zenénk, és szívesen dolgozna velünk, és mostanra odáig jutottak a tárgyalások, hogy csinálunk egy 3 számos EP-t, amit ? fog keverni. Pluszban nagyon sok embert ismer a zeneiparban, és azt mondta, hogy mindig mutogatja az általa frissen kevert dolgokat ilyen kiadós csókáknak, szóval elvileg van esélyünk továbblépni. Persze semmit sem akarunk elkiabálni, de azért reménykedünk. A lényeg, hogy most javában írjuk a dalokat az EP-re, és a tervek szerint egy hónap múlva már fel is vesszük ?ket. Hogy a keverés mikorra készül el, azt nem tudhatjuk biztosan, de ebben az évben tutira megjelenik a cucc valamilyen formában.
Másik jó hír, hogy február végén indul az újabb országos turnénk, aminek legtöbb állomása látható már a myspace oldalunkon, vagy a honlapunkon.

 


 


    Megosztás:
Címkék: Angertea
Szólj hozzá a cikkhez