Hatebreed – Hatebreed

Murphy - 2010. február 08. hétfő, 07:00    
HatebreedLehengerl? Supremacy után el?bb egy közepes érdemjeggyel a helyére küldött feldolgozás albummal jelentkeztek, szerencsére most itt a javítási lehet?ség!
Reklám:
Jamey Jasta, a hardcore hero archetípusa fémjelezte szupergroup aztán nem kispályázik: egy évben bátran két lemezt is kiadott. (For The Lions-ról ITT) Megtehetik, mert ?k a Hatebreed, ami legújabb anyaguk címe is egyben.
 
Zeneileg egyáltalán semmi baj nincsen az anyaggal, hiszen dübörög a dühös, thrash színezet? hardcore riffelés, emellett oltári breakdown-ok szegélyezik a pusztítást, sóval talán nem is kell bevetni a földet. Pöpec iparosmunka, mást nem mondok. Ami gond, hogy talán túlságosan is elvesznek ezek, az amúgy klassz és bikán szóló, f?leg középtempóba íródott nóták, viszont megjegyezhet? refréneket nem igen találni ezen a 45 perces anyagon. Pedig szívesen befogadnám, és szerintem Ti is. Másik dolog, ami ehhez kapcsolódik, és szintén hiányzik, az Jamey dallamos vagy legalábbis ahhoz közeli éneke. Aminek szintén a refrénekben lenne helye, ahogy eddig. Ez valahogy a mostani korongon kimaradt. Az említett hibák miatt lehetne csak lehúznom a lemezt, ami amúgy teljesen brutális lett.
 
 
HATEBREED diszkográfia:
Satisfaction Is The Deah Of Desire - 1997
Under The Knife - 2000
Perseverance - 2002
Rise of Brutality - 2003
Supremacy – 2006
For The Lions – 2009
Hatebreed - 2009

 
Murphy


    Megosztás:
Címkék: Hatebreed, Supremacy
Szólj hozzá a cikkhez