Kalapács hírek, koncert a Vadvirág táncházban

2010. február 19. péntek, 11:30    
Az idén 10. életévébe lépett Kalapács zenekar 2010-ben sem tétlenkedik. Miközben „APOKALIPSZIS” c. albumuk lemezbemutató turnéja zajlik országszerte, folyamatos stúdiómunkákkal telnek a hétköznapok.
Reklám:
Egy sereg ajándék kiadvánnyal készül a banda a kerek évfordulóra, ráadásul ezeken a kiadványokkal párhuzamosan készül Kalapács József akusztikus albuma, egyszer?en csak „Akusztika” címmel.

A banda önálló koncertjein kívül az összes neves fesztiválon fellép idén és jó néhány motoros találkozó vendégeként is látható lesz a nyár folyamán.

Akik Kalapács Józsi színházi szerepléseire is kíváncsiak, augusztusban a Nyíregyházi Mandala Dalszínház vendégeként láthatják az „István a király” c. rockoperában Koppány szerepében, valamint az „Egri csillagok” c. rockoperában Heged?s Istvánt alakítja majd.

A legfontosabb aktualitás azonban most is, mint mindig, a legközelebbi koncert. A közelmúltban vadonatúj rock és rock’n’roll klub nyílt Budapest szívében, a 2-es metró Stadionok megállója mellett. Február 20-án, szombaton, 21 órától igazi best of m?sorral készül a Kalapács zenekar a Vadvirág Táncházban való bemutatkozásra. Nem maradnak ki persze az új album dalai sem, de hallhatók lesznek Kalapács Józsi metal-ban töltött 28 évének legpatinásabb dalai is.

A Vadvirág táncház rendkívül olcsó ital- és jegyárakkal vár mindenkit a bulira.

 
     Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez