Slamo az Alcatraz klubban

2010. március 04. csütörtök, 07:00    
Szenzációs koncerttel tért vissza a rockszinpadokra Slamo, az Edda és a No egykori vezéralakja. Két miskolci fellépés után az Alcatraz klubban került sor a fõvárosi bemutatkozásra, amely fantasztikus hangulatot hozott.  
Reklám:
Már az igencsak tehetséges fiatal srácokból álló Breakthru koncertje alatt is izzott a levegõ, de amikor megjelent a színpadon a régen látott gitáros, hatalmas ováció tört ki. A zsúfolásig megtelt klubban idõsebb és fiatal rajongók mellett a magyar rockvilág jeles alakjai is tisztelet&uu ml;ket tették, ott volt többek között Debreczeni Ciki az Omegából, Somló Tamás az LGT-bõl, Fischer László a Korálból, Zsöci a Dinamitból, Csoki a Piramisból, Lerch István a V’Moto-Rockból,l Kékesi Bajnok a Mobilmániából, Trunkos András az egykori Rolls zenekarból, de megjelent Erdélyi Laci az Unisex vezetõje és olyan fiatal zenekarok is képviseltették magukat mint a The [hated] Tomorrow.

Slamo régi legjobb formáját hozva csodálatosan gitározott, fõként fiatalokból álló zenekara pedig óriási energiával és nagy alázattal kisérte a mestert, aki mellett ott énekelt a régi barát, az egykori “õs Eddás” Darázs István. A 7o-es évek végének, 8o-as évek elejének koncerthangulata tért vissza, extatikusan éneklõ közönséggel, boldog, felszabadultsággal játszó zenészekkel. A magyar roc kzene legnagyobb értékei közé tartozó Slamo szerzemények ugyanúgy hatnak mint egykoron és a buli hangulata azt mutatta, hogy a várakozásoknak megfelelõen az idei év egyik nagy eseménye a gitáros-szerzõ visszatérése.


Szólj hozzá a cikkhez