I Divine hírek- Mayhem turné

2010. április 07. szerda, 11:30    
Alig pár napja küldtük ki a hírt arról, hogy két hét múlva Európa-turnéra indulunk a Setherial és az Impiety társaságában, máris újabb nagyszer? fejleményekr?l tudunk beszámolni. Abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy a Noctiferia mellett mi lettünk a Mayhem tavaszi turnéjának egyik vendégzenekara.
Reklám:
A turné május 23-án indul Kolozsvárról, és június 2-án ér véget Rómában. Ezalatt az id? alatt tíz koncertet adunk kilenc országban. A körútból kiemelkedik a szófiai állomás, ahol az este folyamán fellép a brit stílusteremt? legenda, a Venom is.
Ez a turné sajnos elkerüli Magyarországot, de mivel a Rockmaratonon is egy napon lépünk fel a Mayhem-mel, senki sem marad le semmir?l.
A Setherial/Impiety turnén sajnos Sömi munkahelyi kötelezettségei miatt nem tud részt venni, ezért kisegít?ként az Ahriman dobosa, Sándor Tamás játszik velünk azokon a bulikon. A turné hazai állomása április 21-én lesz Budapesten a Kék Yukban, azonban úgy döntöttünk, hogy azon az estén az I Divine nem lép fel, hanem inkább ragaszkodunk az eredeti elképzelésünkhöz, miszerint az els? budapesti koncert a májusi Metalfest Open Air-en lesz.


    Megosztás:
Címkék: I Divine, turné
Szólj hozzá a cikkhez