HammerWorld – Megjelent az áprilisi szám

2010. április 12. hétfő, 11:30    
Már kapható az áprilisi HammerWorld magazin, CD-s verzióban egy 17 dalos Kalapács Best Of CD-vel és egy 18 tételes metal válogatással az aktuális, friss felhozatalból. Poszteren az Amon Amarth és az Avantasia!
Reklám:
A tartalomból: Sick Of It All - Pete Koller mesél az április 19-én megjelen? Based On A Trure Story album dalairól. A Tribute rovatban bemutatkozik a Falka nev? Akela Tribute. A Testemen a jel rovatban a Holiday Crüe és Gunz N'Destruction frontember Sidd mutatja meg a tetkóit. James Hetfield és Kirk Hammett (Metallica) visszaemlékezik néhány klasszikus nóta - Seek And Destroy, Fade To Black, Creeping Death, Welcome Home..., One, Enter Sandman - megszületésére és felvételére. Az Edguy frontember Tobi Sammet 2 CD-b?l álló, rengeteg illusztris vendéget felvonultató, pár nap múlva megjelen? új anyagáról (AvantasiaThe Wicked Symphony & Angel Babylon) mindent megtudhatsz exkluzív interjúnkból.

A Dürer kertben hatalmas bulit csapott ausztrál Airbourne is az új albumáról beszélt a lapnak, valamint kifaggattuk a Metalfestre ismét hozzánk látogató svájci folk metal csapat, az Eluveitie frontemberét is!

 


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez