Madarat lehetett fogatni az El Tornado tagjaival!

2010. július 12. hétfő, 11:30    
Kérlek szépen! - énekli legújabb klipjében az El Tornado zenekar, de ezt akár az a galamb is mondhatta volna, aki a mikrobuszuk tetején landolt és nem is tágított onnan. A fiúk éppen Veszprém felé tartottak a forgatásra, amikor egy benzinkútnál a kedves szárnyas rászállt az autó tetejére és szemmel láthatóan nagyon barátságosan és hálásan fogadta el a morzsákat, amit a srácoktól kapott.
Reklám:
Akkor sem volt hajlandó elrepülni, amikor Balázsék indulni akartak, így a galambbal együtt kanyarodtak az autópályára, aki még hosszú ideig kapaszkodott a mikrobusz tetejébe lobogó tollakkal.
El Tornado
A zenekar tagjai akkor kezdtek el gondolkodni, hogy a galamb valamifajta üzenet lehet számukra,  amikor az együttes egyik énekese, a TV2-b?l m?sorvezet?ként is ismert Szabó Máté a szinkronstúdióban tudta meg, hogy a Kutyák és macskák 2. cím? animációs filmben a galambnak kell kölcsönöznie a hangját!  Mivel a galamb a különböz? kultúrákban mást és mást szimbolizál, arra kell rájönniük, hogy nekik mit jelent: békét, szerelmet, vagy esetleg az éppen akkor még pusztító özönvíz végét jelezte nekik, mint egykor Noénak? A választ még nem tudják, de ha rájönnek, biztosan megosztják rajongóikkal!

Klip: http://www.youtube.com/watch?v=sk2oOnvb84s


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez