Kerékpáros zarándoklat Freddie Mercury szobrához

2010. augusztus 18. szerda, 07:00    
A legendás énekes emlékére 1996-ban állítottak szobrot a svájci Montreuxben, ahol a Queen több mint egy évtizeden át dolgozott. Azóta a helyszín a rajongók zarándokhelye. Minden év szeptemberében, a Freddie születésnapjához (09.05.) legközelebbi hétvégén megrendezik a Freddie Mercury’s Montreux Memorial Day-t, amelyen koncertekkel, el?adásokkal emlékeznek rá.
Reklám:
Az egész hétvégén át tartó megemlékezésre a világ minden pontjáról érkeznek a rajongók. Az idén szeptember 3-tól 5-ig tart a rendezvény, és ezúttal egy magyar rajongó kerékpárral zarándokol ki a helyszínre. Tóth Tibor, a Magyar Queen Rajongók Klubja (HQFC) elnöke arra vállalkozott, hogy 12 nap alatt teljesíti az 1200 km-es távot, amely 5000 m szintemelkedést tartalmaz, és Szlovénián, Ausztrián és Olaszországon keresztül, az Alpok vidékén vezet végig. A zarándoklatnak jótékonysági vonatkozása is van. A svájci Montreuxmusic nev? szervezet er its start on 3rd of September.
The montreuxmusic team is supporting this trip and they have designed this special T-shirt (see it below) for me and all fans. Please contact them if you want to buy this shirt. By doing so you will contribute to a donation to the Mercury Phoenix Trust! See you all in Montreux, September 3rd, for the Freddie Mercury's Montreux Memorial Day date of my arrival there. gy emlékpólót készített ez alkalomból, és az ennek eladásából származó bevétel egy részét a Mercury Phoenix Trust kapja meg.
 
Tóth Tibor és a Magyar Queen Rajongók Klubja szeretettel vár minden érdekl?d?t az indulás el?tt, augusztus 19-én este 7 órától a Replika Caféban (Budapest II., Tölgyfa utca 26.), ahol egyúttal egy másik Queen tag, John Deacon 59. születésnapja is megünneplésre kerül. Szeptember 11-én pedig szintén a Replika Caféban várja a Queen Klub a kerékpáros vándor megérkezését, és Freddie Mercury születésnapi parti is lesz.
 
További részletek:
www.hqfc.hu
www.montreuxmusic.hu
http://www.facebook.com/event.php?eid=123245627717961


    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez