Wackor - ?szi ingyenes turné, letölthet? új nóta

2010. szeptember 26. vasárnap, 16:41    
Az utóbbi 1- 1,5 évben volt itt válság, árvíz, stb.., mi meg ültünk tanácstalanul a saját kis mikro-problémáinkkal az amúgy is vegetáló zenekarunkkal, hogy akkor most mi legyen, hogy kéne segíteni a derék magyar embereken, ha már egyszer mi is hazánk fiai vagyunk.
Reklám:
Így merült fel a „”válságkezel? metal csomag” ötlete, vagyis, hogy csináljunk egy INGYENES turnét az országban, így amellett hogy mártírkodhatunk egyet, mi magunk is terápiás kezelésben részesülünk.
Wackor
Az sem mellékes, hogy a 3. Wackor nagylemez nótáinak zöme már többé-kevésbé összeállt, így a koncerteken 2-3 új gyalulós koncertnóta biztos felbukkan majd.

Mivel ez az ingyenes turné dolog eléggé egyedülálló kezdeményezés nemhogy itthon, de a nagyvilágban is, szinte minden klub örömmel fogadta az ajánlatunkat.

Nekünk csak annyi volt a feltételünk, hogy a srácok ingyen jöhessenek be a bulikra.

Nemcsak a kluboknak tetszett a dolog, hanem sok hazai zenekar is megkeresett minket, mint a Remorse, Septicmen, stb.., így b?vült szép lassan „utazó fesztivállá” a dolog.

A metal minden alfaja képviseltetve lesz: rock ’n roll, klasszikus metal, black metal, magunkfajta ultraszemétmocsok metal, stb…, úgyhogy szép lassan el lehet kezdeni melegíteni a bulikra, hogy együtt mutathassuk be a középs? ujjunkat minden távolmaradónak.

Ne feledjétek: belép? NINCS, tehát kifogás sincs!

Fontos még, hogy a  (tavasszal) megjelen? 3. nagylemezünkr?l letölthet?vé tettük a "Favourite Excuses" munkacímet visel? vadonatúj zúzdát, demo verzióban. A felvétel a Bit-Beat King stúdióban készült, Miki keze alatt.
Ezt a dalt, pár másik új nótával együtt, már tolni fogjuk az ?szi-téli ingyenes turnén is.

A honlapunkon az ingyenes turnéról, az estér?l-estére változó programról, zenekarokról – folyamatosan frissítve – minden információt megtaláltok.

 
wackor.hu
myspace.com/wackor
facebook.com


    Megosztás:
Címkék: Wackor
Szólj hozzá a cikkhez