Tankcsapda - Ajkai jótékonyság

2010. október 25. hétfő, 11:30    
A mozgalmas nyári hónapokat követ?en, másfél hónapos pihen? után november 13-tól újra koncertezik a Tankcsapda!
Reklám:
A nagy fesztiválszezon zárásaként, szeptember 16-án jelent meg a Tankcsapda pályafutásának eddigi legnagyobb koncertjét bemutató dupla DVD.  A 2009-es Sziget fesztiválos jubileumi koncertr?l tizenhét kamerás felvétel készült, hatalmas látványos show keretében akkor az együttes 20. születésnapját, csaknem negyvenezer rajongó ünnepelte a debreceni zenészekkel.

A DVD megjelenését pár hetes pihen? követte, ám ennek mostantól vége, az elkövetkezend? két hónapban több városban is látható még év végéig a zenekar!
Tankcsapda
„December 31-ig nyolc koncerten lehet látni bennünket - mondta Lukács Laci. Szlovákiában és Dublinban is játszunk, és nagyon fontos, hogy december 10-én, Ajkán jótékonysági koncertet tartunk a vörösiszap-ömlésben kárt szenvedett emberek megsegítéséért! A történtek kapcsán nagyon sokan fogtak össze hogy - különböz? módon, de – segítséget nyújtsanak mindazoknak, akik az ipari és környezetei katasztrófa miatt nehéz helyzetbe kerültek. A saját eszközeinkkel, a zenével és nem utolsó sorban a decemberi koncertsorozat f?támogatójának a MOL-nak a hathatós segítségével igyekszünk a magunk módján mi is kivenni a részünket az országos összefogásból. A december 10-ei ajkai koncert TELJES BEVÉTELÉT jótékony célra fordítjuk, ezért arra bíztatunk mindenkit, hogy jöjjön el erre a koncertre és a belép? megvásárlásával segítsen, hogy minél több pénzt tudjunk átadni azoknak, akiknek most valóban nagy szükségük van minden támogatásra! Bízunk benne, hogy a „sok kicsi sokra megy” elv itt is érvényesül és közösen, valódi és kézzel fogható segítséget nyújthatunk!”

A Tele a Tankot 2010 koncertsorozat december 18-án zárul Budapesten a Syma Csarnokban!

 
TANKCSAPDA „TELE A TANKOT 2010 TÉL”

11.13. Karva (SK) Kultúrház
11.14. Budapest Fridge Fesztivál
11.27. Dublin (IRL) Crawdaddy
12.03. Pécs Zion*
12.04. Szombathely Oladi Ámk*
12.10. Ajka Kaszinó* SEGÉLYKONCERT
12.11. Kecel Sportcsarnok*
12.18. Budapest Syma Csarnok*

*Vendégzenekarok: Wisdom – Hangtapasz

Jegyel?vételi és további információ: www.tankcsapda.com    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez