Majsai Gábor Dubaiban

2010. november 10. szerda, 11:30    
Majsai Gábor Dubait is megjárta új lemezének munkálatai miatt – röppent fel a napokban a hír. Az új album készítése során az énekesnek több mint 4500 kilométert kellett utaznia, így akár az arab emirátusig is eljuthatott volna, ám mégsem ez történt.
Reklám:
Több mint két hónapon keresztül készül? új lemeze, a Swing és a Boogie miatt szinte naponta utazott a balassagyarmati stúdióig és vissza, hiszen lényeges volt számára, hogy olyan zenészekkel dolgozzon, akik minden tekintetben társai lehetnek a könnyed, elegáns életérzést sugárzó, nemzetközi színvonalú zenei anyag felvétele során. Szerencsére kiváló szerz?társra talált Ember Péter személyében, aki méltó partnere volt ebben, így a november közepén megjelen? korong ugyanolyan nagyív? zenei produkcióvá n?tte ki magát, amilyet Majsaitól eddig is megszoktunk.
Majsai Gábor
Ezúttal a swing nívós zenekari megszólalása könnyed, táncos boogie-woogie feelinggel párosul, amire valószín?leg maga az emír ?felsége is szívesen táncra perdülne. „Természetesen ezek után postázok neki egy dedikált példányt” – nevetett a zenész, amikor a dolog fel?l kérdeztük, így legközelebb arról tudósíthatunk majd, hogyan táncolták a magyar boogie-t Dubaiban.


    Megosztás:
Címkék: Majsai Gábor
Szólj hozzá a cikkhez