Zorall - 2010.10.30. Club 202

2010. november 25. csütörtök, 07:00    

Nem sokkal kapunyitás után, 9 óra tájban szinte tömve volt a Club 202. Fiatalok, öregek, motorosok, halloweeni jelmezesek – mindenki ott volt, aki egy hatalmasat akart bulizni. A Jackpot kezdett, és lüktet?, gyors, ritmusos zenéjükkel egyb?l felrázták a tömeget. Utánuk következett a rock&roll-os Partyzän és folytatták a nép ?rjítését. 

Reklám:

Pokolian jó volt a hangulat, torok nem maradt szárazon.

Majd jött az est fénypontja a Zorall! Hallhattunk új nótákat a legújabb, Cirkusz Világszám c. lemezükr?l, mint például a Torrente-t aminek már klipje is készült, de játszották a Kihalt mindent és a Ballag a katonát is. Egyébként zseniális volt a repertoár, csak néhány dal, amit kiemelnék: Kell, hogy várj, Szerelemre születtem, Ajándék, Déli partok, Könny? álmot hozzon az éj, stb. Volt tombolás és ?rjöngés, egy gombost?t nem lehetett volna elejteni a közönség sorai közt. A táncoslányoktól a már jól megszokott, tökéletes performance-ot láthattuk, folyton változó öltözékben még élvezetesebbé téve ezt az egészet. 

A banda fáradtságot nem ismerve nyomta a bulit, körülbelül két órás volt a koncert. A Zorall ismét nagyon kitett magáért.    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez