deviANT - Bemutatkozó anyag/egyéb info

2010. december 22. szerda, 11:30    

Nemrégiben arról adtunk hírt, hogy belehallgathattok a deviANT zenekar készül? anyagába, és most eljött az id?, amikor bejelenthetjük, hogy elkészült, és December 17-én (pénteken) teljes életnagyságában napvilágot lát a deviANT zenekar End OF (R)evolution cím? bemutatkozó kiadványa.

Reklám:

Az anyag stúdiómunkálatai a Kecskeméti Origo Stúdióban zajlottak, Cserny „Bogi” Kálmán irányítása alatt, míg az editálás, keverés, és masterelés Vári Gábor keze, és füle munkáját dicséri.  A korongon öt track található, illetve egy „hogyan készült” kisfilm, ami bemutatja a zenekart, és a anyag születésének különböz? fázisait. 

Aki meg szeretné hallgatni a felvételeket, az megteheti, ha ellátogat, ahttp://www.deviantmusic.hu weboldalra, ahol a zenék mellett egyéb információkat, képeket,  is találhat a csapatunkról, illetve a koncertjeinkr?l. Aki pedig él?ben kíváncsi a zenekarunkra, az megnézhet minket, ha Február 4-én ellátogat a Kecskeméti Rockheart Klubba, ahol a Nasmith, és a Dreadful Peace társaságában mutatjuk be az új anyagot. 

Aki pedig a neten keresgél az a http://www.myspace.com/deviantzenekar, ahttp://www.facebook.com vagy az http://iwiw.hu oldalakon be is jelölhet bennünket ismer?snek, illetve elolvashatja a blogunkat a http://deviantblog.blog.hu/  oldalon.    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez