Bearanyozódott a Radar zenekar Új Hajnal lemeze

Feca - 2010. december 27. hétfő, 11:30    

December 13-án, jelentette be a Radar zenekar kiadója - az RNR Média Kft. és a RockinforM - hogy bearanyozódott az idén nyáron megjelent Új Hajnal cím? bemutatkozó korongjuk. "Az eladások magas mutatói el?revetítették a sikeres terjesztést, de ez az eredmény minket is meglepett..."

Reklám:

A Radar zenekar egy tudatosan bejáratott együttes lett az elmúlt hat évben. Számtalan koncertet adtak szerte az országban és határokon túl is.  Amikor a csapat teljesen stabillá érett, stúdióba vonult, és elkészítette els? lemezét, melynek eredménye a júliusban megjelent Új Hajnal. Ekkora már volt a bandának egy bizonyos fokú országos elismertsége, mely hozzájárult ahhoz, hogy nem sokkal a megjelenés után jó eladási ereményeket produkáljon a korong. Az érdekessége a mostani mutatóknak, hogy szabolcsi létükre hat másik megye is túllépte eladási statisztika tekintetében a hazai fogyást, ami jelzi mind a terjesztés sikerességét, mind a csapat ismerettségét.

A zártkör? átadási ceremónia után, csütörtökön a Debreceni Lovardában lesz egy nyilvános ünnepség is. Ekkor, a Radar koncert utolsó dala után, a kiadó vezet?i a színpadon adják át, az elismeréseket a tagoknak.
Radar
A zenekar nevében Mák István (Maku), énekes nyilatkozott magazinunknak.

"Egy biztos, nem siettük el a megjelenést. Azt akartuk, hogy ne magángondozásban jelenjünk meg, vagy egy alig ismert kiadóhoz kerüljünk. Azzal úgysem megyünk semmire. Ezért kivártunk, és addig jól bejárattuk a dalokat a koncerteken. Majd amikor sikerült országos kiadóhoz kerülni, tudtuk, jól döntöttünk. Az eredmény pedig nekünk is hatalmas meglepetés. Ami biztos, jó hangulatban fognak telni a hátra lév? koncertek, (Debrecen, Szekszárd, Pécs, Zalaegerszeg, Mátészalka) és már év elején sok érdekes meglepetést jelentünk majd be.

Köszönet mindenkinek, aki költött Radar CD-re. Békés ünnepeket mindenkinek."

Zenekari információk: www.radarzenekar.huCímkék: Radar, aranylemez
Szólj hozzá a cikkhez