Rómeó Vérzik - Turné el?tti disznóságok!

2011. február 18. péntek, 11:30    

A márciusban újra randalírozó felvidéki Rómeó Vérzik zenekar a jól megérdemelt téli pihen? alatt sem tud a hátsóján maradni. Az örökké bulizós brigád egy nemzetközi böllérfesztiválra kapott meghívást, de kivételesen nem zenélni, hanem „dolgozni“! A különleges eseményr?l Koppány a zenekar frontembere számolt be.

Reklám:

– Ilyenkor január és február folyamán a téli pihen?nket töltjük otthon a családdal és próbálunk felkészülni lelkileg, testileg az év maradék 10 hónapjára, amikor szinte megállás nélkül utazunk és a színpadon állunk. Egy somorjai székhely? húsfeldolgozó üzem kérésére azonban sikerült kizökkentenünk magunkat ebb?l a téli agóniából és résztvettünk egy nemzetközi böllérfesztiválon. A zenekarból egyedül Ricsi nem volt jelen, pont ?, akinek hentes végzettsége van és legalább egy kicsit is konyít az ilyen fajta dolgokhoz. Így hát szóltunk pár barátnak meg két igazi böllérnek, hogy méltón képviselhessük a Rómeó Vérzik csapatot. Az eredménye az lett, hogy megkaptuk a nap végén a leghangosabb és leghangulatosabb csapat díját, meg a miénk lett a legfinomabb hurka.
Rómeó Vérzik

Ja és még egy statisztika, elfogyott a sátrunknál 7 liter pálinka, meg 5 láda bor :).

Szóval az alaphangulat alakul a márciusban induló lemezbemutató turnénkra. Már nagyon várjuk, hiszen nagyobb helyeken fogunk fellépni, saját nagy hang és fény technikát viszünk, tehát minden adott lesz ahhoz, hogy minden egyes este felejthetetlen legyen számunkra és a közönségünknek is egyaránt.Címkék: Rómeó Vérzik
Szólj hozzá a cikkhez