Arson Anthem - Insecurity Notoriety

Murphy - 2011. február 25. péntek, 07:00    

Arson Anthem - Insecurity NotorietyKét évvel ezel?tt bemutatkozó EP-jük után megkaptuk végre a new orleans-i srácok hardcore-punk energiabombáját, mintegy félórában.

Reklám:

Nyilván Phil Anselmo gyereket senkinek nem kell bemutatnom, aki egy kicsit is otthon van a southern-sludge világában, de Hank Williams III (öröksége révén country-zenész) neve is ismer?sen csenghet (Superjoint Ritual, AssJack és még egy rakás más project). Ehhez a társasághoz csatlakozik Mike Williams (Eyehategod), illetve Collin Yeo basszista.

Ahogy már az EP korábbi ismertetése kapcsán is kitértem (ITT!), mechanizmusuk nem más, minthogy tömény és agresszióval telített hc/punk energiabombákkal szórjanak meg minket. Nyilván sokakban felmerülhet illetve fel is merül a SuperJoint Ritual-lal való párhuzam, viszont ki kell jelentenem, hogy ez annak ellenére hasonlóan brutális és agresszív módon arcmászós, hogy nem Phil Anselmo köpködi a szavakat; csupán penget(get), haha! Az Insecurity Notoriety-ben cirka félórában távozik bel?lük az eddigiek során érlelt dühmennyiség; némely hirtelen felindulásból elkövetett er?szak-nóta hallatán pedig egyszerre be-beugrik Slayer Undisputed Attitude valamelyik tétele – talán nem véletlen ezen hasonlóság sem.

Személy szerint én még mindig a Superjoint Ritual oldalán állok (ez a Anselmo-cucc ugyanis egy fokkal kevésbé jött be), de ha szeretitek a hasonlóan agresszív muzsikákat, érdemes vele próbálkoznotok!


MurphySzólj hozzá a cikkhez