Rendhagyó lemezbemutató koncert a Szikra moziban!

2011. április 29. péntek, 20:00    

A Dinamit együttes, és a Kalapács és az Akusztika lemezbemutató koncertjét 2011. május 13-án tartják a Szikra moziban. Ez egy igazi hamisítatlan rock koncert lesz, sok meglepetéssel. A helyszín egy kicsit emlékeztet a régi Corvin mozis rock koncertekre, ahol a közönség a megszokottól eltér?, teljesen más atmoszférában nézhette végig a bulikat a székeken ülve, az erkélyen, vagy a sorok között állva.

Reklám:

Május 13-án a Dinamit együttes „JÁTSZD, AHOGY AKAROD” cím? albuma, és a Kalapács és az AkusztikaAKUSZTIKUM HUNGARIKUM” albuma kerül bemutatásra.

A koncertet háromnegyed nyolckor Kalapácsék kezdik, egy kib?vített akusztikus zenekarral, melynek végén Kalapács Józsi és Kálmán Gyuri

- a Dinamit énekese - közösen adnak el? néhány számot. (?k ketten a Szolnoki Szigligeti Színházban, a Jézus Krisztus Szupersztárban is együtt játszanak.)

Ezt követi a Dinamit együttes koncertje. Az új lemez anyagán kívül természetesen felcsendülnek majd a nyolcvanas évekb?l jól ismert Dinamit nóták is.  Az együttes vendége ezen az estén az Ismer?s Arcok frontembere, Nyerges Attila lesz. Néhány dalt közösen adnak el?.

Mindenképpen izgalmas este elé nézhetünk, és akik eljönnek maradandó élménnyel fognak távozni.

Kapunyitás: 19.00 óra

Kezdés: 19.45 óra

Jegyek el?vételben a koncert napjáig 2500 .- Ft-ért kaphatók a helyszínen, a Ticketpro Jegyirodákban és a www.ticketpro.hu oldalon.

A koncert napján csak a helyszínen: 3.000.-FtCímkék: Dinamit, Akusztika
Szólj hozzá a cikkhez