Gyógyszerész rendezte az új Tankcsapda klipet

2011. május 25. szerda, 11:00    

A Hungaroring 13-as kanyarjában, 13 ezer ember el?tt ért véget a tavaszi Tankcsapda turné, de máris munkával folytatják a debreceni zenészek. Pár napja rögzítették az Új nap vár cím? dal klipjét, amely a Minden jót album harmadik legsikeresebb felvétele. A végeredmény még meg sem született, de már megvan az egyik legnagyobb különlegessége, amely a forgatókönyv születéséb?l származik.

Reklám:

A zenekar pályázat keretén belül választotta ki a történetet, egy budapesti gyógyszerész- Százados Miklós, munkája közel ötszáz pályam? közül lett a gy?ztes.

Tankcsapda

„Nagyon köszönjük mindenkinek, aki vette a fáradságot és elküldte nekünk az ötleteit!- mondták a Tankok. „Volt köztük egy-két vicces írás, de sok komoly témájú is. A klipet nemrég forgattuk, a nyertes Százados Miklós irányította, és egyúttal ? maga rendezte is. Kíváncsian várjuk a végeredményt, hiszen a zenekar 22 éves pályafutása alatt így még nem dolgoztunk soha…”

A klip vágása május végén lesz, a kész végeredmény június elejére várható, csakúgy, mint az újabb londoni buli június 5-én, a Camden Town-i Dingwalls klubban, majd június 17-én már itthon, a budapesti Orczy Parkban folytatják a koncertezést a Tankok!    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez